Erkekler Basketbol Bölgesel 3. Liginde (EBBL) liderliği sürdüren Muğla Ormanspor takımı oyunları; yönetim ve Öz Orman İş Sendikası Muğla Şubesi tarafından ödüllendirildi.
Muğla'nın profesyonel basketbol ligindeki tek temsilcisi Ormanspor'un paly-off maçlarına katılması kesinleşmişti. Ormanspor, Atatürk Spor Salonu'nda başantrenör Ömer Petorak önderliğinde hafta sonu Kuşadası Gençlik Spor ile kendi evinde yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, Öz Orman-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Bilal Güçlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, takımlarının antrenmanlarını izledi. Antrenman sonunda sporcularla bir süre sohbet eden Başkan Dikici ve Sendika Başkanı Güçlü, ligde gösterdikleri başarı nedeniyle teknik ekip ve oyunculara çeşitli hediyeler verdiler.
Kulüp Başkanı Dikici gazetecilere yaptığı açıklamada, Lig'de takım olarak bu yıl başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Şu an lider durumdayız. Kuşadası Gençlik Sporla hafta sonu kendi evimizde karşılaşacağız. Bütün halkımızı takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Takımımız Play-Off'lara kalmayı garantiledi. Umudumuz 2. Lige yükselmesi. Bugün de teknik ekip ve oyuncularımıza moral olması açısından ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdik" dedi.
Öz Orman-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Güçlü ise orman işçileri olarak takımlarına hep birlikte destek olduklarını söyleyerek, bugün gelinen noktaya bakıldığında gurur verici bir durumda olduklarını kaydetti.
(BT-MB-İK)

17.01.2013 16:09:48 TSI

Editör: Wan Haber