Optimum Outlet Adana AVM'de, her alışveriş fırsata dönüşüyor. 'Optimum Club' üyeleri, AVM ziyaretlerini ve üye işyerlerinde gerçekleştirdikleri alışverişler ile ödüllendirilirken, kişiye özel avantajlı kampanyalar da sunuluyor.
250 VE 500. KART SAHİBİNE SÜRPRİZ
Bölgenin en büyük outlet alışveriş merkezi olarak öne çıkan Optmum'da, 250 ve 500. 'Optimum Club Üyesi' olarak, kulüp kartını alan müşteriye 250 ve 500 puan hediye edildi. Her ziyaretin 100 puan ve her 1 TL'lik alışverişte de 5 puan kazanan 'Optimum Club' üyeleri bu puanlar ile de Optimum Club web sayfası, mobil uygulama ve alışveriş merkezindeki kiosklarda bulunan hediye kataloğundan puan karşılığı hediye kazanıyor.
Kendileri için hazırlanan avantajlı indirim ve kampanyadan da yararlanma hakkını elde eden 'Optimum Club' üyeleri, aynı zamanda da AVM bünyesindeki etkinliklerden haberdar edilirken, kampanya, indirim ve fırsatlardan da öncelikli olarak faydalanıyor. 'Optimum Club'a üye olmak için Optimum Danışma Hizmetleri'nden Optimum Club başvuru formunun doldurulması yeterli.
(AKL-Y)

12.01.2013 14:16:30 TSI

Editör: Wan Haber