KAYSERİ - Bilgi ve tecrübe gelişimi sağlamak amacıyla Oman Sultanlığı'ndan Kayseri'ye gelen 5 vali, Kayseri ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'ye kazandırdığı Kadir Has Stadyumu'nu gezdi. Konuk valiler stadyuma hayran kaldı.

Muskat'taki Türkiye Büyükelçiliği vasıtasıyla Türk İdareciler Derneği'nin davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Al-Braimi Valisi İbrahim Al- Busaidi, Güney Al-Batinah Valisi Hamdan Al- Hajri, Kuzey Al-Sharqiyyah Valisi Hamad Al- Ma'mari, Al-Wusta Valisi Abdullah Al-Yakubi, Güney Al- Sharqiyyah Valisi Salim Shammas, Kadir Has Stadyumu'nu gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

Stadyumu çok beğendiklerini ifade eden Omanlı valiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi tebrik etti. Kayseri'nin çok ayrıcalıklı bir şehir olduğunu belirten Al-Braimi Valisi İbrahim Al- Busaidi, "Şehirde her şey düzenli. Kayseri'yi çok beğendik." dedi.

Kayseri ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını ifade eden Al-Busaidi, Kayseri'nin daha da gelişeceğine şüphelerinin olmadığını sözlerine ekledi. Daha sonra Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ne giden valiler, Erciyes'e yapılan yatırımları yerinde gezerek Erciyes AŞ Genel Müdür Yrd. Yücel İkiler'den bir bilgi aldılar.
CİHAN

Editör: Wan Haber