Oltu Devlet Hastanesi acil hizmetlerinin sunumunda yaşanan hekim sıkıntısı Türk Sağlık Sen'i harekete geçirdi. Türk Sağlık Sen kan kaybeden Oltu Devlet Hastanesine el atacak.
Son birkaç aydır yaşanan hekim sıkıntısının özellikle acil hizmetlerin yürütülmesinde sıkıntıya yol açmasını gözlemleyen Türk Sağlık Sen yetkilileri düzenledikleri basın toplantısıyla vatandaşlardan kendilerine gelen yoğun şikayetlere kayıtsız kalmayacaklarını ifade ettiler.
Oltu Devlet Hastanesinde yaşanan hekim ve sağlık personeli sıkıntısının giderilmesi için Sağlık Bakanlığı'nda girişimlerde bulunacaklarını dile getiren Türk Sağlık Sen Temsilcileri "Sağlık çalışanlarına sahip çıkıyoruz. Siyasilerinde sahip çıkmasını istiyoruz. Biz mutlu çalışan, mutlu Türkiye için onlarla birlikteyiz." şeklinde konuştular.
Oltu Devlet Hastanesi'nde yaşanan hekim sıkıntısının son birkaç aydır daha da arttığı ve bölge halkının mağduriyet yaşamaması için girişimlerde bulunacaklarına değinen Türk Sağlık Sen yetkilileri konunun çözüme kavuşması için takipçisi olacaklarını da kaydettiler.
Bu arada Türk Sağlık Sen Genel Başkan yardımcısı Kürşat Atmaca, Abdurrahman Uysal, Türk Sağlık Sen Erzurum Şube Başkanı Kenan Karaçam, Türk Sağlık Sen Oltu Şubesi temsilcisi Metehan Kaya ve hastane temsilcisi İsa Çiçek'te basın açıklamasında hazır bulundu.
(DMA-AT-Y)

30.01.2013 12:17:13 TSI

Editör: Wan Haber