Burdur'un Bucak ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Gökkuşağı Eğitim ve Etüt Merkezi öğrencilerine ayakkabı hediye etti.
Gökkuşağı Eğitim ve Etüt Merkezi'nin bu yıl üçüncü eğitim ve öğretim yılında olduğunu belirten Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz; merkezin bu yıl ilk mezunlarını vereceğini söyledi. Başkan Ayaz, "Bucak Belediyesi öncülüğünde Bucak Kaymakamlığı ve Bucak Eğitim Gönüllüleri Derneği işbirliği ile muhtaç öğrencilerimiz için üç yıl önce oluşturduğumuz 6 ve 7'nci sınıflara takviye dersleri, 8'inci sınıflara da SBS hazırlık dersleri veriyoruz. Bu yıl 132 öğrencimiz etüt merkezimizde eğitim görüyorlar. Merkezde 11 öğretmen görev yapıyor. İlk yıl öğrencilerimize o zamanki görevi itibarıyla Bağcılar Kaymakamı, şimdi Bitlis Valisi olan hemşerimiz Veysel Yurdakul'un gönderdiği ayakkabıları dağıtmıştık. Biz ayakkabı dağıtımını bir gelenek hale getirdik. Üç yıldır öğrencilerimizin tamamına ayakkabı hediye ediyoruz" dedi.
Etüt merkezinde dört sınıfa ise bilgisayar kazandırdıklarını kaydeden Başkan Ayaz, "Merkezde kullanılmak üzere profesyonel bir projeksiyon cihazını da öğrencilerimizin kullanımına sunduk. Etüt merkezimiz ile gelecek nesillerimiz olan öğrencilerimizin yetişmesinde bir nebze de olsa katsı sağladığımız kanısındayım. Burada dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilerimizin diğer öğrencilerin yararlandığı imkanlardan mahrum kalmaması için çaba sarf ediyoruz. Gökkuşağı Eğitim ve Etüt Merkezi, Bucak Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Osman Çalışkan, dernek üyesi öğretmenlere ve merkezin oluşumunda, yürütülmesinde büyük destekleri olan Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu'na çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(MA-SK-Y)

21.01.2013 13:11:40 TSI

Editör: Wan Haber