Teknorot Yönetim Kurulu Başkanı Leon Kalma, hayatta bilgiyi saklamayı, bilgiyi saklayanı sevmediğini söyledi.
Düzce'de Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı meslek liseleri öğrencilerine yönelik düzenlenen kariyer günlerine konuk olan Teknorot Yönetim Kurulu Başkanı Leon Kalma öğrencilere sorun sorgulayın tavsiyesinde bulundu. Kalma, 70 yıllarda öğrencilerin polisle imtihana girip çıktığını bugün gelinen noktada ise öğrencilerin her türlü imkanının var olduğunu söyledi.
Öğrencilere paranın mutluluk getirmeyeceği tavsiyesinde bulunan Leon Kalma, "Hayatta iki şeyi sevmem birincisi bilgiyi saklamayı ikincisi bilgiyi saklayanı. Mutlaka sorun, soruşturun, sorgulayın yani soru sorun. Ve geleceğe atacağınız adımda paraya takılmayın para mutluluk getirmeyecek. Ben sıfırdan başladım şu anda 1300 kişinin çalıştığı bir firmanın sahibiyim. Fakat her yaz arkadaşlarım tatil yaparken ben babamın tuhafiyeci dükkanında çalışırdım" dedi.
Başarının temel anahtarının sabır olduğunu işaret eden Leon Kalma, "Sabredin, insanlarla iyi intibak kurun. Hedefinize parayı koymayın, çünkü başarısız olursunuz. Hedefinize mutlaka ve mutlaka başarıyı koyun para peşinden gelecektir" dedi.
Düzce'de binek ve hafif ticari araç ön süspansiyon takımları üretimi yapan ve 1300 kişiye istihdam sağlayan Teknorot'un Yönetim Kurulu Başkanı Leon Kalma, son olarak öğrencilerin "5084 sayılı Teşvik yasası bitince gidecek misiniz?" sorusuna Düzce'ye teşvik ile geldiklerini ve gitmeye niyetlerinin olmadığını söyledi.
(AY-UU)

05.01.2013 11:34:25 TSI

Editör: Wan Haber