Samsun'un İlkadım ilçesinde nişanlısının kendisinden ayrılmasına öfkelenen bir genç kafasına dayadığı tabancayla intihar etmek istedi.
Olay, saat 14.30 sıralarında Samsun İlkadım ilçesi, Kıran Mahallesi'nde boş bir arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesini trafik kazasında kaybeden ve nişanlısının nişanı atması üzerine bunalıma giren Alpay A. (27), girdiği bunalım sonucu tabancayla intihar etmek istedi. Sabah saatlerinde arkadaşı Bayram Vurgun'u arayan Alpay A., arkadaşından helallik isteyip intihar edeceğini söyledi. Bir süre sonra elinde bulunan laptopu ile Kıran Mahallesi'ndeki boş araziye gelen Alpay A., burada alkol alarak arkadaşını aradı. İntihar edeceği yeri söyleyen Alpay A., arkadaşının durumu polise haber vermesi üzerine belindeki silahı çekerek kafasına dayadı. Polis ekipleri yaklaşık 2 saat şahsı ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra polis ekipleri şahsın arkasından yaklaşarak elindeki silahı aldı.
Alpay A. gazetecilerin sorularına cevap vermezken, ifadesi alınmak üzere İlyasköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Olay sonrası aradığı arkadaşı Bayram Vurgun ise, "Alpay beni aradı. Helallik istedi. Anne ve babasını trafik kazasında kaybetmişti. Nişanlısı da nişanı atınca iyice bunalıma girdi. Uzun süredir psikolojik sorunları vardı" dedi.
(HAK-SLH-ÖZ-Y)

05.01.2013 16:44:11 TSI

Editör: Wan Haber