Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan'ın danışmanı Serdar Özhan ile Dünya Bankası yetkilisi Elif Yükseker, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.
16 Şubat 2013 Cumartesi günü Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan'ın da katılımı ile 'Adım Adım Anadolu Buluşmaları" kapsamında gerçekleştirilecek panel öncesinde, gerçekleştirilen ziyarette,proje genel hakları ile Belediye Başkanı Ünver'e aktarıldı.
Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener'in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Ünver, geçen yıl büyük bir ilgi gören ve Aile Haftası nedeniyle düzenlenen yarışmada ülke genelinde ödüllendirilerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Nevşehirliler adına ödül aldığı 'Aile Olmak Zor Değil' projesine ilişkin bilgiler aktardı.
Ünver, toplumun temel taşını oluşturan ailenin güçlendirilmesi yönündeki bu projenin bu yıl da devam edeceğini ifade etti.
Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan'ın danışmanı Serdar Özhan ve Dünya Bankası yetkilisi Elif Yükseker,'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Dünya Bankası ve TÜSİAD işbirliğinde gerçekleştirilen 'Adım Adım Anadolu Projesi' ne yönelik Ünver'e bilgiler verdiler.
(COŞ-AÖ-Y)

01.02.2013 12:30:06 TSI

Editör: Wan Haber