Narman İlçe Emniyet Amirliği tarafından ilçede bulunan ilkokul ve ana sınıfı öğrencilerine trafik eğitimi hakkında bir çizgi film izletildi.
Narman İlçe Emniyet Amirliğince trafik kuralları ve trafikte uyulması gereken konular hakkında Karaman İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlatılan Selim ve Arkadaşları adlı çizgi film izletildi. Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda organize edilen çizgi film izletisine İlçe Emniyet Amiri İskender Güray Keskin , Merkez Ana Okulu Müdüresi Hacer Atasoy ve öğrenciler katıldı. Çizgi filmde öğrencilere trafikte uyulması gereken kurallar, trafik ışıkları hakkında öğrencilere bilgiler verildi.
Selim Arkadaşları adlı çizgi film izletilirken İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Trafik polisi Muhittin Yavuz da öğrencilerle uygulamaları olarak trafik te yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.
Düzenlenen çizgi film izletisinde öğrencilere bilgi veren İlçe Emniyet Amiri İskender Güray Keskin, "Bu çizgi fimi sizlere izleterek trafikte uymanız gereken kurallar nelerdir trafikte yapılan basit hataların ölümlere neden olduğunu sizlere anlatmak ve en önemlide trafik bilincini sizlere bu yaşta aşılayarak her birinizi duyarlı bir vatandaş olmanızı sağlamaktır" dedi.
Ana Okul Müdüresi Hacer Atasoy ise "Öğrencilerimizin trafik kuralları hakkında bilinçlendirilmeleri hususunda yapılan bu programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum öğrencilerimiz açısından değişiklik oldu birde izletilen çizgi film olunca öğrencilerimiz daha keyifli bir şekilde izlediler" dedi.
Çizgi film izletisinin ardından öğrencilere çikolata dağıtıldı.
(FD-AA-Y)

20.12.2012 15:26:20 TSI

Editör: Wan Haber