Narlıdere Belediyesi, eskiyen ve bakıma ihtiyaç duyan tüm park ve bahçeleri elden geçiriyor. Çevre düzenlemesi yapılan ve oyun takımları yenilenen parklar ayrıca, ailelerin ve çocukların güven içerisinde kullanmasını sağlamak için periyodik olarak kontrol ve bakımları yapılıyor.
NEŞET ERTAŞ PARKI HİZMETE GİRİYOR
İnsanların yoğunlukla kullandığı yollar ve kaldırımlarda gerçekleştirilen düzenlemelerden sonra en fazla rağbet gören alanlar olan parkların eskileri yenileniyor ve yeni parklar hizmete açılıyor. Bir süredir Çamtepe Mahallesi sakinlerinden gelen istekleri dikkate alan Narlıdere Belediyesi ortaya çıkan park ihtiyacını karşılamak için Kemal kırlangıç parkını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Oyun grupları ve çevre düzenlemesi tamamlanan Kemal kırlangıç parkı yeşillendirme çalışmalarında, 20 Adet palmiye, 20 Adet Leylandi Ağacı, 6 Adet Çınar, 10 Adet Nar ağacı kullanıldı. Narlıdere Belediyesi Çamtepe mahalle muhtarlığı önünde bulunan Cevat Şakir Kabaağaçlı ve Narlı mahalle muhtarlığı önünde bulunan Muhtar Şengül Gülel parklarında bakım ve yenileme çalışmalarında bulunuyor. Çamtepe ve Narlı Mahallerinde bulunan Muhtar Şengün Gülel parkı, Çevat Şakir Kabaağaçlı parkı elden geçirilerek daha sağlıklı hizmet vermesi sağlanacak. Çalışmaları devam eden Neşet Ertaş parkı, önümüzdeki günler içerisinde çevre düzenlemesi ve park içerisine yerleştirilecek olan Neşet Ertaş büstünün tamamlanmasının ardından hizmete açılacak.
VATANDAŞTAN PARKLARA OLUMLU TEPKİ
İlçe bütünündeki parklarda gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili konuşan Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur " Özellikle Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi karşısında bulunan Ali Fuat Çetinkılıç parkında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar Narlıdere vatandaşlardan olumlu tepkiler aldı ve almaya devam ediyor. Parkın içerisinde bulunan Atatürk heykeli Narlıdere'ye ve parkımıza yakışır olarak yenilenmiştir. Bütün çabamız, Narlıdere'li vatandaşlarımıza hak ettikleri çağdaş ve modern yaşama imkânını, güven içerisinde kullanabileceği sosyal alanları sunabilmektir" dedi.
(HK)

12.02.2013 16:04:58 TSI

Editör: Wan Haber