Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından, ihtiyaç sahibi öğrencilere 250 takım kışlık mont, bot, atkı, bere ve eldiven takımı ile kırtasiye malzemesi dağıtıldı.
Kale Mahallesi'nde bulunan Teyvik Sırrı Gür İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği ile irtibata geçen Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Toplum Destekli Polisli Şube Müdürlüğü personeli Fatma Aslan, bu tür etkinliklerin sürekli olarak devam edeceğine dikkat çekti. Aslan, "Muş Emniyet Müdürlüğü olarak ihtiyaç sahibi çocuklara mont, bere ve atkı takımı dağıttık. Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Eğitimimiz İçin' projesi kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler verdik. Onların üşümesi bizim de iliklerimize kadar işlemişti. Böylece onlar da bizler de rahatlamış olduk. Onların sıcak gülümsemesi ile içimiz ısındı" dedi.
Öğrencilerden Ayşenur Korkmaz ise hem hediye aldıklarını hem de kötü şeylerin ne olduğunu öğrendiklerini söyledi. Korkmaz, "Polis amcalara çok teşekkür ediyorum. Bize hırsızlığı ve kötülüğün ne olduğunu öğrettiler. Ayrıca bize hediye dağıttılar. Bize mont, ayakkabı ve atkı hediye ettiler" diye konuştu.
Hediyeler dağıtıldıktan sonra polisler öğrencilerle dışarıda kartopu oynadı. Hediye dağıtım törenine Emniyet Müdür Yardımcıları Bayram Yakup Tüylü, Hüseyin Çıtanak ve TDP polisleri katıldı.
(RD-MET-Y)

18.12.2012 13:36:28 TSI

Editör: Wan Haber