Kütahya'nın Gediz İlçesine bağlı Termal Turizm Merkezi Muratdağı Kaplıcasına ahşap kafeterya yapılıyor.
Doğal güzellikleriyle ünlü Muratdağı'ndaki Termal Turizm Merkezi kaplıcalara belediye tarafından yapılması kararlaştırılan ahşap kafeteryanın yapımı için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.
Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Muratdağı kaplıcasının gerçekleştirilen yatırımlarla geleceğin Termal Turizm Merkezi olacağını söyledi.
Belediye Başkanı Saraoğlu, "Muratdağı termal turizm merkezi bugüne kadar maalesef yatırım alamamış ve yenilenememiştir. Bu bakımdan Muratdağı yatırım palanı hazırladık. İlk olarak Kirazlı Yaylasında yapmayı planladığımız on adet villanın 5 tanesini inşa ettik. Hemen akabinde tatil için buraya gelen konuklara yakışacak şekilde ahşap emprenye kaplamalı kafeterya yapımı için ihale düzenledik. İhaleyi kazanan yüklenici firmaya yer teslimi yaparak sözleşme imzaladık.
Sözleşme gereği Muratdağı Kaplıcamıza 150 metrekare büyüklüğünde verandalı alt katında 4 adet tuvalet, salon ve mutfak bulunan, üst katında ise bakkal ve müdüriyet bulunan çatısı şıngıl kaplı ahşap kafeterya yapılacaktır. Kafeterya önümüzdeki sezona yetiştirilecek" dedi.
(MA-EFE)

08.01.2013 12:26:20 TSI

Editör: Wan Haber