Muay Thai Federasyonu'nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası'na katılan Halk Eğitim Merkezi Muay Thai sporcuları dereceyle döndü.
Muay Thai Halk Eğitim Merkezi Antrenörü Ramazan Yavuz ile antrenör Yücel Alataş nezaretinde şampiyonaya katılan Halk Eğitim Merkezi sporcularının 8'i de dereceye girdi. Müsabakaya katılan sporculardan Bülent Yavuz, Okan Göğebakan, Barış Dallı ve Ferhat Aydoğan kategorilerinde birincilik elde ederken, Meltem Onay ile Abdulvahap Doğan ikincilik, Abdullah Yavuz ve Muhammed Dönmez ise üçüncülükle Malatya'ya döndü.
Şampiyonadan dönen antrenör ve sporcular, Malatya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler'i ziyaret etti. Başarılı sporcuları makamında kabul eden Güler, Malatya Halk Eğitim Merkezi olarak sportif kurslara büyük önem ve destek verdiklerini kaydetti.
Spor branşlarının Malatya'da gelişmesi ve daha ileriye gitmesi adına çalışmalar yaptıklarına değinen Güler, "Halk Eğitim Merkezi olarak Malatya'da sporun gelişmesi, gençlerimizin sportif branşları en iyi şekilde yapabilmesi adına çalışıyoruz. Bu anlamda sporcu kardeşlerimize her zaman destek veriyoruz. Açmış olduğumuz Muay Thai kursundan böyle bir başarının gelmesi bizleri son derece memnun etti. Bu kadar kısa sürede spora vermiş olduğumuz destekten başarılı sonuç elde edilmesi gerçekten mutluluk verici" dedi.
1 Eylül 2012'de 200'e yakın spor kursu açtıklarını anımsatan Güler, elde edilen başarılarla spor kurslarının açılmasındaki faydanın ortaya çıktığını söyledi.
Muay Thai Halk Eğitim Merkezi Antrenörü Ramazan Yavuz ise, Malatya Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ve sporcuların ücretsiz olarak faydalandığı Muay Thai kursunun meyvelerini aldıklarını kaydetti.
Yavuz, Malatya Halk Eğitim Merkezi'nden şampiyonaya katılan 8 sporcu'nun dereceye girmesinin kendilerine aynı bir mutluluk verdiğini ifade ederek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler'e kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
11 ilden 156 sporcunun şampiyonaya katıldığına dikkat çeken Yavuz, birinci olan sporcuların 24 Şubat ila 2 Mart tarihleri arasında Alanya'da yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasına katılacaklarını ifade etti.
Öte yandan Muay Thai Halk Eğitim Merkezi Antrenörü Ramazan Yavuz ile antrenör Yücel Alataş, Muay Thai'ye verdikleri destekten dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler ve müdür yardımcısı Cengiz Uğur'a plaket takdim etti.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler ise, şampiyonadan dereceyle dönen sporculara eşofman takımı hediye etti.
(FD-Y)

01.02.2013 17:01:57 TSI

Editör: Wan Haber