Afyonkarahisar'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen motosiklet hırsızlığı, bir öğrenci yurdunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre, 23 Ocak gecesi saat 04.48 civarında Cumhuriyet Mahallesi Hüseyin Bayık Caddesi'ne gelen kar maskeli hırsız, Recep Özçam'a ait motosikleti evinin önünden çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Sabah kalktığı zaman motosikletinin çalındığını fark eden 16 yaşındaki Recep Özçam, 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istedi.
Özçam, "Akşam işten geldikten sonra motosikletimi evimin önüne parkettim. Sabah işe gitmek için evden çıktığımda motosikletim yerinde yoktu. Bu çalınan ikinci motosikletim. Motosikletimin bulunmasını istiyorum. Kimler yaptıysa tespit edilmesini istiyorum. Motosikletim çalındıktan sonra iş yerimin motorunu aldım. İşe onunla gidiyorum. Mağdur oldum" dedi.
Hırsızlık anı ise özel bir öğrenci yurdunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsız önce birkaç dakika etrafı kolaçan ettikten sonra motosikleti ayaklığından indirerek sürmeye başladı.
Olayın ardından güvenlik kamarası görüntülerini alan polis, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.
(GC-SK-GS-Y)

02.02.2013 14:27:07 TSI

Editör: Wan Haber