Bursa'da MOBESE kameralarına birbirinden ilginç kaza görüntüleri yansıdı. Bir kamyon kırmızı ışıkta duran okul minibüsünü biçerken, U dönüşü yapan otomobil karşı yöne geçip bir araca çarparak durabildi. Demir yolu hattında bir minivan tramvaya çarparken, lodosun düşürdüğü asırlık çınar ağacının parçası ise bir takside hasara yol açtı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi tarafından verilen görüntülerine ilginç kazalar yansıdı. Görüntülerde, araç sürücülerinin özellikle kırmızı ışık ihlalleri ile sürücülerin sabırsızlıkla hareket etmelerinin kazalara davetiye çıkardığını gözler önüne serdi. Tramvaya ait yola çıkan hafif ticari aracın tramvay tarafından sıkıştırılması kameralara yansıdı. Lodoslu havada ağacın dolmuşun üzerine düşmesi de MOBESE'ye yansıdı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü, son günlerde meydana gelen 9 ayrı trafik kazasının görüntülerini basınla paylaştı. MOBESE kayıtlarında, genellikle dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazalar görülüyor.
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Tuna Kavşağı'nda otomobil sürücü acele edince belediye otobüsüyle çarpıştı. Aynı kavşakta hızını alamayan bir araç duraklayan otomobile çarptı. MOBESE kameralarına yansıyan bir olayda ise lodoslu havada ağaç Atatürk Caddesi'nde içerisinde yolcuların da bulunduğu dolmuş taksinin üzerine düşüyor. Kazada yaralanan olmaması sevindirdi. Altıparmak Caddesi'ndeki kazada ise duramayan bir araç, kırmızı ışıkta bekleyen otomobillere çarpıyor. Çevre yolundaki kazada ise yine kırmızı ışıkta duramayan kamyon araçlara çarpıyor.
Volkan Caddesi'nde U dönüşü yapılması yasak bölgede u dönüşü yapan otomobil karşı yöne geçerek bir araca çarptı. Kazalar anbean MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.
(AF-İHS-Y)

21.02.2013 12:28:25 TSI

Editör: Wan Haber