AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Orman İşletme Müdürü Ramazan Karaca'yı makamında ziyaret etti.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Orman İşletme Müdürü Ramazan Karaca'yı ziyaret ederek, kurumun çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Ziyarette konuşan Milletvekili Şahin, "İlimiz belki çok devasa ormanlara sahip değil, ancak yaklaşık yüzde 15'i ormana tahsis edilmiş durumda. Son yıllarda özellikle Başbakanlığımızın yapmış olduğu ormanlaşma noktasında ciddi bir kampanyaya 2008'de Malatya'da start verilmiş idi. Daha önce ardıç ormanlarıyla anılan Beydağlarımız, tamamen çıplak ve çorak bir haldeydi. Bu alanlarda şu anda yine Başbakanlığın projesi kapsamında çok ciddi bir çalışma yapıldı. Bakanımızın ziyaretinde, şehir ormanları olan kısımda çok güzel emekler verildiğini, ciddi çalışmalar yapıldığını gördük" diye konuştu. Orman İşletme Şefliğinin, şehir merkezinde olmamasının sıkıntı oluşturacağını belirten Şahin, daha geniş bir kompleksin Orman İşletme Şefliğine tahsis edilmesi için Bakan Veysel Eroğlu ile görüşeceğini söyledi.
Orman İşletme Müdürü Ramazan Karaca ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaca, yapılan hizmetleri slayt eşliğinde Şahin ve beraberindeki partililere anlattı.
Şahin'e ziyarette, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cumali Altıntop, Coşkun Çetin, İl Genel Meclis Üyesi Nebi Yiğit ve partililer eşlik etti.
(BK-OK-Y)

08.01.2013 16:02:24 TSI

Editör: Wan Haber