SESOB tarafından esnaf ve sanatkarların sorunları ve KOBİ kredileri hakkında, AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan'ın katılımıyla toplantı yapılacak.
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin öncülüğünde gerçekleştirilecek toplantı öncesinde oda başkanlarıyla bir araya gelen SESOB Başkanı Beşir Köksal, Cumartesi günü yapılacak olan toplantının çok önemli olduğunu vurguladı.
Toplantı öncesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Biriliği'ne bağlı merkez oda başkanları ve KOSGEB Müdürü Hüsamettin Çay ile bir araya gelen ve görüş alışverişinde bulunan SESOB Başkanı Beşir Köksal, oda başkanları ve yöneticilerinin katılımı ile yapılacak olan toplantıya Sivas milletvekili Mesude Nursuna Memecan'ın da iştirak edeceğini ifade ettİ.
Esnaflar açısından bu toplantının önemli olduğunu vurgulayan Köksal, "Sivas milletvekilimiz Nursuna Memecan'ın da katılımı ile yapacağımız toplantıda KOSGEB'in esnafa önerileri, sunduğu fırsatlar, girişimcilik destek programları, Halkbank kredileri, Sivas'ın sorunları, kredi alımları, işbirliği güç birliği destek programları hakkında bilgi verilecek. Toplantımıza milletvekilimizin de katılarak sıkıntılarımızı da iletme imkânı bulacağız" dedi.
(UY-ZB-Y)

01.02.2013 17:39:52 TSI

Editör: Wan Haber