AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Dilek Belde Belediye Başkanı Yusuf Dalbudak ile Şahnahan Belde Belediye Başkanı Murtaza Şimşek'i ziyaret etti.
Çalık, beraberinde Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve partili yöneticilerle birlikte Dilek ve Şahnahan beldelerini ziyaret etti.
Dilek Belediye Başkanı Yusuf Dalbudak, en büyük sorunlarının yol ve su olduğunu belirtti. Milletvekili Öznur Çalık ise, seçimlerden sonra sürekli olarak ziyaretlerde bulunduklarını ve belli bir takvime göre beldeleri de ziyaret ederek, sorunları takip ettiklerini ifade etti. Çalık, eski siyaset geleneklerini bozarak, seçimden seçime değil, sürekli halkın içinde olduklarını ifade etti.
Şahnahan Belde Belediye Başkanı Murtaza Şimşek'i de ziyaret eden Çalık, Büyükşehir Yasası ile birlikte Şahnahan'ın artık Malatya'nın önemli bir yerleşim merkezi olacağını ve hizmetlerin rica ve minnetle değil; Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri zorunlu olarak götüreceğini söyledi.
Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay da, Büyükşehir Yasası ile birlikte belde ve köylerin alt yapı hizmetlerinin de belediyeler tarafından yürütüleceğini aktararak, bunun hazırlık çalışmalarına şimdiden başladıklarını kaydetti.
Çalık, ziyaretlerinde beldelerdeki sorun ve sıkıntılarla ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.
(BK-SO-Y)

20.02.2013 14:55:31 TSI

Editör: Wan Haber