AK Parti Malatya milletvekili Cemal Akın, "AK Parti milletvekilleri olarak düsturumuz, seçimden seçime değil, her zaman halkla iç içe olmaktır" dedi.
Beraberinde, AK Parti merkez ilçe başkanı Osman Güder, il başkan yardımcısı Murat Turgut ve partinin bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Niyazi Mısra Caddesi'ndeki pazar esnafını ziyaret eden AK Parti Malatya milletvekili Cemal Akın, esnafların sorunlarını dinledi, alışveriş yapan vatandaşların hal hatırını sordu.
Bu arada açıklama yapan AK Parti Malatya milletvekili Cemal Akın, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki oturumlar dışında zamanımızı şehrimizde geçiriyoruz. İlçe, belde ve köyleri ile mahalleler ile esnafları ziyaret ediyoruz. Bugün de Niyazi Mısri caddesi'ndeki Pazar esnafımızı ziyaret ettik" dedi.
Milletvekili Cemal Akın, seçimden seçime değil sürekli vatandaşları ziyaret ettiklerini ifade ederek, "AK Parti milletvekilleri olarak düsturumuz, seçimden seçime değil, her zaman halkla iç içe olmaktır. Bu sebeple milletvekilleri arkadaşlarımızla birlikte sürekli halkın içindeyiz" ifadelerini kullandı.
(NA-AŞ-Y)

13.01.2013 13:25:24 TSI

Editör: Wan Haber