TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, "Nerede hazsızlığa uğrayan bir vatandaş varsa yanındayız" dedi.
MHP Aydın Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak ve MHP İl Başkanı Fevzi Köse, belediyenin mühürleme işlemi öncesinde Dokuzkardeşler balık işletmesini ziyaret ederek bilgi aldı.
"Bu balıkçının yıkılmasını MHP'liler istiyor" sözleri üzerine MHP İl Başkanı Fevzi Köse ile birlikte Dokuz kardeşler balık işletmesine ziyaret eden MHP Milletvekili Ali Uzunırmak "Bu söylentiler yanlış olduğu gibi bu söylentileri yayanlar yanlış yoldadır" dedi.
İşletmecilere hukuktan ayrılmamalarını tavsiye eden Uzunırmak, haksızlık karşısında herkesin yanında olduklarını kaydederek, "Biz vatandaşlarımızın memleketine, mezhebine rengine bakmayız. Nerde haksızlığa uğrayan bir vatandaşımız varsa yanındayız. Geçen gün başka birilerine bugün sizlere yapılan haksız ve hukuktan uzak uygulamalar bu uygulamayı yapanların yanlış yolda olduklarını da gösteriyor. Görünen o ki uygulayıcılar bu uygulamalara önümüzdeki günlerde de devam edecekler" diye konuştu.
(MB-İK)

21.01.2013 13:37:27 TSI

Editör: Wan Haber