Köşk Belediye Meclisinin MHP'li üyesi İhsan Murat Kılınç, AK Partiye geçti. Belediye meclis toplantısında AK parti rozetini Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç takarken, Köşk Belediye Meclisi üyelerinin tamamı AK Partili oldu.
Köşk Belediye Meclisi Şubat ayı ilk toplantısını Başkan Rıfat Kadri Kılınç yönetiminde toplandı. Belediye Yazı İşleri Müdürü Bünyamin Yeşil, Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Türkoğlu ve Belediye şehir plancısı Ahmet Salkım'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda geçen bir ayın değerlendirmesi ve belediye çalışmaları ve gelecek ayda yapılacak çalışmalar ele alındı.
MECLİS ÜYELERİNİN TAMAMI AK PARTİLİ OLDU
2009 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde 2 Demokrat Partili, bir MHP'li ve 6 AK Partili üyeden oluşan Köşk Belediye Meclisi seçimlerin ardından geçtiğimiz yıllarda 2 demokrat Partili meclis üyesi Begali Dallar ve Veysel Tan'ın AK Partiye geçmesiyle mecliste tek muhalif olarak MHP'li İhsan Murat Kılınç kalmıştı. Yapılan meclis toplantısı sonrası İhsan Murat Kılınç'ın da MHP'den istifa ederek AK Partiye geçmesiyle 9 kişilik meclis üyelerinin tamamı AK Partili oldu.
İhsan Murat Kılınç'ın AK Parti rozetini AK Partili Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç takarken, Başkan Kılınç katılımın hayırlı olması temennisinde bulundu. Meclisin tamamının AK Partili olmasıyla daha da güçlendiklerini kaydeden Rıfat Kadri Kılınç, bugüne kadar mecliste kararları hep oy birliği ile aldıklarını bundan sonrada meclis olarak tek yumruk olarak Köşk'e hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi. İhsan Murat Kılınç'ın AK Partiye katılımının AK Parti'ye Köşk'e hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Kılınç, Köşk'ün gelişimi için sürdürdükleri çalışmaları daha da ivme kazandıracaklarını belirtti.
(SK-İK)

05.02.2013 12:32:34 TSI

Editör: Wan Haber