Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay ve beraberindekiler, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir'i ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay ve beraberindekiler, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Demir'i ziyaret ederek, yapılacak olan TSO seçimlerinde kendisine başarılar diledi.
Ziyarette konuşma yapan MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, "Ticaret Sanayi Odası Zonguldak'ın bize göre dışarı açılan penceresidir. Önümüzdeki aylar içerisinde seçimlerinizin olacağını biliyoruz. İnşallah bu seçimler sizlere ve Zonguldak'a hayırlı olur. Zonguldak'ta demokrasi anlayışında biraz farklılık var gibi geliyor bizlere. Liste yarışlarında küsmeler oluyor. Biz siyasi parti olarak Zonguldak'ta seçimlerin tek liste halinde geçmesini arzuluyoruz. Bu çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyoruz. İnşallah sonuçları sizler ve Zonguldak'ımız için hayırlısı olur" dedi.
Ardından konuşma yapan MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, "Önümüzde Ticaret Sanayi Odası seçimleri var. Bu seçimlerin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ticaret Sanayi Odası seçimleri inşallah hepimize hayırlı olur. TSO Zonguldak'ın açılan penceresi inşallah buradan daha büyük adımlarla Zonguldak büyür" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Salih Demir ise "Ben 18 yıldır buradayım. Bu bir yarıştır. Daha öncede çift liste çıkıldı. Tek liste olduğu günlerde oldu. Demokratik bir seçim olacak. Kimse kimseye küsmeyecek. Herkes yarın bir gün birbirinin yüzüne bakacak. Seçim çok iyi bir şekilde bitsin. Kim kazanırsa ben şimdiden tebrik ediyorum. Ben seçime girince kaybedeceğimi hiç düşünmüyorum, kazanacağım muhakkakta. Ama demokratik bir şekilde geçeceğine inanıyorum seçimin. Tek liste olmasını bende isterim, arzularım. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
(SA-OA-Y)

21.01.2013 15:26:22 TSI

Editör: Wan Haber