Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, terör örgütü PKK'nın silah bırakmasıyla ilgili olarak başlatılan yeni çalışmadan dolayı, herkesin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermesi gerektiğini söyledi.
BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Atabay, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MESOB Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.
Ziyarette, BBP il yönetimine başarılar dileyen MESOB Başkanı Şevket Keskin, esnaf camiası olarak herkesin ülke sorunları karşısında birlik ve beraberlik içinde hareket etmesini arzuladıklarını ifade etti. Keskin, terör örgütü PKK'nın silah bırakmasıyla ilgili olarak başlatılan çalışmalardan dolayı Başbakan Erdoğan'a herkesin destek vermesini istediklerini belirterek, şunları söyledi:
"Başbakanımızın attığı bu cesur adımlarından dolayı bütün siyasi partilerin destek vermesi, köstek olmaması gerekiyor. 30 yıldır kanayan bir yara var. Bunun temizlenmesi gerekiyor. Siyasi partilere ve sivil toplum kuruluşlarına çok önemli görevler düşüyor. Bugün baktığımız zaman dedeler ağlamış, bugün babalar ağlıyor, yarın torunları da mı ağlasın?"
Ziyarette BBP İl Başkanı Atabay ise, tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak çalışmalar yürüteceklerini kaydederek, "Siyasi parti olarak esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanındayız" dedi.
(BK-SO-Y)

09.01.2013 14:59:46 TSI

Editör: Wan Haber