Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak ilçenin sosyal, ekonomik, istihdam, kültürel, sportif, eğitimsel, çevre ile fiziki gelişimine katkı sağlayacak her türlü AB projesini (Avrupa Birliği) değerlendireceklerini söyledi.
Melikgazi Belediyesi olarak AB projeleri ile hibe programlarından yararlanabilmek amacı ile 2005 yılında AB DANIŞMA VE UYGULAMA BİRİMİ oluşturulduğunu hatırlatan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak AB gelişme, geliştirme, yatırım ve uygulama programlarından yeteri kadar yararlanamadığımız gözlenmektedir. Bu amaç ile sadece belediye olarak değil kişisel, kurum, kuruluş, dernek, oda ve kuruluşların da hazırlamış olduğu projelere belediye olarak her türlü destek ve yardıma hazırız. Gerektiğinde proje ortağı, proje destekleyicisi veya proje iştirakçilerinden olabiliriz. Yeter ki Melikgazi'nin gelişimine, büyümesine, sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlasın." dedi.
AB hibe ve gelişme programlarından yararlanabilinecek projesi olan ve müracaat ile başvuru konusunda yardıma ihtiyacı olan kişi ve kuruluşların Melikgazi Belediyesine müracaat etmelerini isteyen Büyükkılıç, AB proje destekli iş geliştirme, iş kurma ile çevre ve eğitim konularına ağırlık ve önem verdiklerini sözlerine ekledi.
(SK)

08.12.2012 11:59:45 TSI

Editör: Wan Haber