Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik, "Eğitimde, birinci temel hedefimiz, çocuklarımızı bilgi ve beceriyle donatmaktır. Bu doğrultuda bakanlık olarak çalışmalara devam edeceğiz"dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Bölgesel İstişare Toplantısı Çankırı'da yapıldı. Büyük Otel'de yapılan toplantıya, Vali Vahdettin Özcan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik, MEB Eğitim Teknoloji Genel Müdürü Mustafa Koç, MEB Grup Başkanları Nazir Ünsal, Recep Altın, Yaşar Koçak ile Ankara, Çankırı, Kastamonu, Kırıkkale il ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı
MEB Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik, 2011-2012 yılları arasında bakanlığın önemli yol kat ettiğini dile getirerek, "Biz eğitimin niteliğinin arttırılmasıyla ilgili aldığımız stratejileri, politikaları, uygulama alanındaki değerli uygulamacı arkadaşlarımızın karşılaştıkları problemleri bölge bazlı özel sorunların tespiti için 11 ilde 81 ilin milli eğitim müdürleriyle buluyoruz" diye konuştu.
Vali Vahdettin Özcan ise istişare toplantısının Çankırı'da yapılmasından mutluluk duyduğunu dile getirerek, eğitim alanında Çankırı'daki çalışmaları anlattı.
Çankırı'nın eğitim çalışmalarıyla öne çıkan bir kent olacağını dile getiren Vali Özcan, öğrencilerin başarılı olabilmeleri için gereken ne varsa yapmaya hazır olduğunu kaydetti.
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek de, katılımcılara teşekkür etti.
(MT-BÖ)

12.01.2013 16:40:25 TSI

Editör: Wan Haber