Maltepe Asayiş Büro ekipleri, bir uyuşturucu şebekesine yönelik düzenledikleri operasyonda piyasa değeri 100 bin lira olan uyuşturucu ele geçirdi.
Alınan bilgiye göre, Maltepe Asayiş Büro ekipleri şüphelenerek durdurduğu G.A'nın üzerinden toplam 35 gram uyuşturucu çıkması üzerine harekete gerçi. Emniyetteki sorgulamanın ardından ekipler G.A'yı uyuşturucuyu satın aldığı şahıs ile telefon görüşmesi yaptırarak buluşma yeri istendi. Daha sonra G.A'yı görüşmenin gerçekleşeceği yere götüren ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Alışveriş yapıldığı esnada harekete gelen ekipleri A.M isimli şahsı da suçüstü yakaladı. Emniyette ifadeleri alınan şahıslardan alınan adreslere ulaşan polisler, yaptıkları aramalarda piyasa değeri 100 bin lira olan çeşitli uyuşturucu maddeleri, hassas terazi ve 50 bin lira para ele geçirdi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan G.A, İ.S.E ,F.A,ve A.M emniyetteki işlemlerinin ardından, Kartal Adliyesi'ne sevk edilirken, zanlılardan İ.S.E. ve F.A'nın tutuklandığı öğrenildi.
(Cİ-ET-Y)

21.01.2013 14:46:52 TSI

Editör: Wan Haber