Sakarya Makine Mühendisleri Odası CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP Adapazarı ilçe başkanı Nazmi Yıldırım ve yönetimini konuk etti.
Milletvekili Engin Özkoç Makine Mühendisleri Odası Sakarya İl Temsilciliğine yaptığı ziyarette Vedat Dedeoğlu başkanlığında Temsilcilik yürütme kurulu üyeleri ağırlarken toplantıya Kocaeli Şube Başkan Vekili İlhan Düzgün de katıldı.
Tanışma ile başlayan toplantıda Makine Mühendisleri Odası başkanı Vedat Dedeoğlu misafirlerine Makine Mühendisleri Odası hakkında bilgiler verdi. TMMOB'a bağlı 24 meslek disiplininden biri olan makine mühendisleri odasının 82 bine varan üyesi olduğunu söyleyen Dedeoğlu, Odanın faaliyet ve meslek alanlarından bahsetti. Başkan Dedeoğlu Milletvekili Engin Özkoç'a LPG ile ilgili oda raporunu da sundu.
Kocaeli Şube Başkan Vekili İlhan Düzgün tarafından İşgüvenliği, mesleki denetimler, LPG sızdırmazlık kontrolleri, stratejik planlama ve TMMOB yasa değişikliği konularındaki gelişmelerden Milletvekili Engin Özkoç ve misafirlerine bilgilendirme yaparken konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Vedat Dedeoğlu, Makine Mühendisleri Odasının 30-31 Mayıs 01 Haziran'da Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür merkezinde düzenleyeceği, VI Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi ile ilgili olarak bilgiler de vererek, Milletvekili Özkoç ile İlçe başkanı Yıldırım ve yöneticilerini kongreye davet etti. Dedeoğlu, Özkoç'a, bir önceki kongreye verdikleri desteye teşekkür ederek, kongrenin broşürünü takdim etti.
Milletvekili Engin Özkoç da daha önceki kongreye gelerek destek verdikleri gibi Mayıs'ta düzenlenecek kongreye de gelmek istediklerini ve buna memnuniyetle katkı koyacaklarını söyledi.
(SC-İÇ)

05.02.2013 11:39:09 TSI

Editör: Wan Haber