Nazilli'de görev yapan mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek yeni yılını kutladı.
Ziyaret sırasında mahalle problemlerinin yanında muhtarlar olarak kendi problemleri ve sıkıntılarını Alıcık ile paylaşan mahalle muhtarları, muhtarların sorumluluklarına göre çok düşük maaşlarla hizmet verdiklerini bu konuda da çözümler bulunması gerektiğini ifade ettiler. Nazilli Belediyesi olarak yenilenen Muhtarlık hizmet binalarının elektrik internet, su gibi giderlerinin karşılanmasının muhtarlar için çok büyük bir destek olduğunu ifade ederek, yeni yılın ilk ziyaretini yapan Mahalle Muhtarları Başkan Alıcık'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Ayrıca yeni yılda daha sık bir araya gelerek Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile buluşmak istediklerini, bu görüşmelerin ayda bir ya da iki ayda bir olabileceğini ifade etti.
Tüm Mahalle Muhtarlarının bir araya gelerek makamında ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerin belirten Başkan Alıcık Muhtarlarla uzun süre sohbet etti. Başkan Alıcık, yapılan hizmetlerin takdir edilmesinin çok önemli olduğunu, takdir edilen hizmetlerden sonra daha da iyilerinin yapılması gerektiğini belirti. Bu farkındalıkla beraber kendisinin ve muhtarların sorumluluklarının daha da arttığını ifade eden Alıcık, "Bugüne dek yaptıklarımız ortadadır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Tüm faaliyetlerimizde öncelikle halka hizmet ön plandadır. Herkesin razı olduğu adil hizmet anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz. Vatandaşımızın bize iletmedikleri her konuda siz muhtarlarımız birer köprü vazifesi görüyor bizlere iletiyorsunuz. Bunları söylememe gerek yok ama siz muhtarlarımın sorumlulukları gerçekten önemli ve ağır. Mahalle sakinlerinin gözü kulağı olduğunuz gibi Mahalleniz de de bizim gözümüz kulağımızsınız. Mahalleleri ve sorunları en iyi bilen sizlersiniz. Sizlerle daha çok bir araya gelmeliyiz. Sorunları çözmek için ortak akıl yürütürsek daha verimli olacağımıza eminim. Böylelikle sizlerin de sorunlarına çözümler üretmiş oluruz" şeklinde konuştu.
Başkan Alıcık, muhtar heyeti ile sohbeti sırasında 2012 yılında yapılan, 2013 yılında da yapımı devam eden ve yapılacak olan faaliyetlerle ilgili bilgiler de verdi.
(ÜÖ-MB-İK)

21.01.2013 14:45:45 TSI

Editör: Wan Haber