Erzincan Belediyesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle meclisi toplantıları devam ediyor. Yapılan toplantılarda belediye yetkilileri vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretiyor.
Düzenlenen toplantılarda son olarak Aslanlı Mahallesi sakinleri ile Yunus Emre İlköğretim okulunda bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Türk Telekom, Erzingaz ve TÜRKSAT yetkilileri halkın sorunlarını tek tek not aldılar. Mahalle meclisi toplantısı öncesi Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce, "Hırsızlığa karşı etkin mücadele ve bilinçlendirme" konulu bir sunum yapıldı. Ardından Aslanlı Mahallesi Muhtarı Sebahattin Kurdoğlu, bir konuşma yaparak mahallenin sorunları hakkında bilgi verdi. Daha sonra söz alan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, bu toplantıların mevcut kaynaklarımızı imkanlarımızı en etkin ve verimli bir şekilde kullanma konusunda büyük ilham kaynağı olduğunu vurgulayarak mahalle meclisi toplantılarının aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.
Başkan Çakır: " Bazı hizmetler haneleri, bazı hizmetler mahalledeki sokakları bazı hizmetlerde mahallenin tümünü ve şehri ilgilendirir. Öylede hizmetler vardır ki bu günü değil yarınlarımızı ilgilendirir. Biz bunların tümünü beraberce arkadaşlarımızla ele almaya çalışıyoruz. Günü birlik sıkıntıları çözmekle yetinmiyoruz. Geleceğe dair belki gözükmeyen ama zamanı geldiğinde hissedilecek problemlerle gerekli projeleri üretmek kaydı ile ilgileniyoruz. Bunların en başında alt yapı çalışmaları geliyor. Cesaret ve kararlılık ile alt yapı çalışmalarını yürütüyoruz. Bunun yanında hemşehrilerimizin göstermiş olduğu sabır için de teşekkür ediyoruz."dedi.
Başkan Çakır konuşmasının ardından mahalle halkının sorunlarını dinledi. Sırası ile söz alan mahalle sakinlerinin aktardıkları belediye yöneticileri tarafından not edildi ve cevaplandırıldı.
(CM-AA-Y)

18.12.2012 12:35:56 TSI

Editör: Wan Haber