Kuşadası Belediyesi tarafından ev satın alarak Kuşadası'nda yaşamlarını sürdüren yabancılara yönelik olarak 24 Aralık Pazartesi günü noel kutlaması gerçekleştirilecek.
Kuşadası Belediyesi "Christmas Party 2012" etkinliği sahil bandı üzerindeki Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde yapılacak. 16.0022.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte, çeşitli noel kıyafetleri dağıtılacak, özel yemekler hazırlanacak, canlı İngilizce müzik yapılacak, İngilizce ve Türkçe tiyatro gösterileri gerçekleştirilecek.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, ev satın alarak uzun süreden beri Kuşadası'nda yaşamlarını sürdüren yabancı uyrukluları da birer Kuşadalı olarak gördüklerini belirterek, "Tüm yabancı uyruklu hemşerilerimiz Christmas partisine davetlidir. Herkesi 24 Aralık Pazartesi günü İbramaki Sanat Galerisi'ndeki eğlenceye davet ediyorum. 3 yıl önce başlattığımız uygulamamızı bu yılda sürdüreceğiz. Amacımız, Kuşadalılar ile Kuşadası'nda yaşamlarını sürdüren yabancılar arasında bütünleşmeyi sağlamak" dedi.
(ZH-MB-İK)

19.12.2012 18:17:51 TSI

Editör: Wan Haber