Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3.lig A grubu temsilcisi Seramiksan voleybol takımı deplasmanda ligin alt sıralarında yer alan Gelişim Kolejini oldukça zorlandığı karşılaşmada 3-2 yenerek ligdeki yerini korudu ancak önemli bir puan kaybetti.
Karşılaşmaya oldukça etkisiz başlayan Seramiksan ilk seti 26-24 ve yine oldukça etkisiz olduğu ikinci setide 25-20 kaybetti. 2-0 geriye düştükten sonra toparlanan Kuğular 25-22 ve 25-07'lik setlerle durumu 2-2'ye getirdi. Uzatma setinde rakibini 15-4 mağlup eden Seramiksan karşılaşmayı 3-2 kazandı ve zirve yarışısında önemli bir puanı salonda bıraktı.
Geçtiğimiz hafta sezonun en kritik karşılaşmasında Alaşehir Belediyespor'u yenerek zirveye ortak olan Kuğular zorlu maçlar sonrası çıktıkları maçlarda sıkıntı yaşamaya devam ettiğini gösterdi. Kuğular ligin zirvesinde yer alan Anemon Hotels'i sahasında yendikten sonra deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesine deplasmanda 3-1 yenilerek liderlik şansını kaçırmıştı.
Teknik heyetin hafta içinde rehavet konusunda yaptığı sık uyarılara rağmen zorda olsa kazanılan karşılaşma sonrası oyuncuların tekrardan uyarılacağı ve uzun lig maratonunda rahatlayama yer olmadığının uyarısı yapılacağı öğrenildi.
(İLK-Y)

02.02.2013 15:07:42 TSI

Editör: Wan Haber