Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, ligin ikinci sırasında bulunan Ataşehir Belediyespor ile zorlu 90 dakikaya hazırlanıyor. İzmirli futbolcu kızlar Pazar günü oynanacak karşılaşmada taraftar desteği bekliyor.
Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1.Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Konak Belediyespor, yarın saat 14.00'de Göztepe Gürsel Aksel Tesisleri'nde ligin güçlü ekiplerinden Ataşehir Belediyespor'u konuk edecek. Ligin ilk yarısını 24 puanla lider kapatan ve ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Trabzon İdmanocağı'nı Duşa Cosmina'nın golleriyle 2-0 galip bitiren mavi-beyazlı bayanlar, ligin en önemli 90 dakikasından da galip ayrılmak istiyor.
Oynadıkları son 8 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Konak Belediyespor, İstanbul temsilcisini yenerek puan farkını 5'e çıkararak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Sezon başından bu yana hedefledikleri yoldan sapmadıklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Tavur, "Ligde son yenilgimizi deplasmanda Ataşehir'den almıştık. O maçtan bu yana yenilgi yüzü görmedik. Haftasonu evimizde oynayacağımız karşılaşmadan galip ayrılıp hem rövanşı almak hem de şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmak istiyoruz" dedi.
(EA-AH-Y)

02.02.2013 10:43:04 TSI

Editör: Wan Haber