Mardin'in Kızıltepe İlçe Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü esnaf ile işbirliği içinde vatandaşa daha hijyenik bir ortam ve temiz bir çevre amacıyla başlattığı çöp poşeti uygulamasını sürdürüyor.
Çevre temizliğini teşvik etmek amacıyla ilçe esnafına çöp poşetleri dağıtan belediye ekipleri, vatandaşlara geri dönüşüm ve temizlik ile ilgili bilgiler de verdi. Kızıltepe Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından dağıtılan çöp poşetlerini alan vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını söyledi. Esnaf, belediyenin sürekli hale getirdiği bu hizmetin önemli olduğunu ve kendilerinin de çevreyi temiz tutmak adına gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.
Kızıltepe Belediyesi olarak çevre temizliğine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Leyla Salman, "Çöp poşeti uygulamamız halkımızdan da destek görüyor. Amacımız çevre temizliği konusunda esnafımızı teşvik etmek ve bilgilendirmektir. Bunun olumlu sonuçlarını da alıyoruz. Temizlik konusu sadece belediyenin yapacağı bir iş değil. Bu konuda halkımız da bizlere yardımcı olmalı" dedi.
(İA-AKK-Y)

30.11.2012 13:25:48 TSI

Editör: Wan Haber