Hayrabolu İlköğretim Okulu tarafından başlatılan ve Belediye Başkanlığı tarafından desteklenen, kitap toplama kampanyasında kitaplar toplanmaya başladı.
Belediye Başkanı İrtem, kitap toplama kampanyasına çok daha büyük bir katılım olması için derneklerin, muhtarlıkların, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların el ele vererek evlerinde okumadıkları her türlü roman, hikaye, test kitaplarını bu kampanyaya vererek destek olunmasını isteyerek;" El ele verip çocuklarımızı kitapla buluşturalım. Buluşturduğumuz gibi, o körpecik beyinlere kitap okuma alışkanlığı kazandıralım. Özellikle anne ve babalarımızın da desteğini görelim. " Dedi.
Belediye Başkanı Hasan İrtem yaptığı açıklamada 1 Nisan tarihinde sona erecek kampanya kapsamında bugüne kadar 200'ün üzerinde kitap toplandığı ifade ederek; " Kitap toplama kampanyasını çok önemsiyorum. "Işığım Ol" kitap toplama kampanyasının hem paydaşı, hem de sorumlu biri olarak desteklediğimiz proje kapsamında belirlenen kitap toplama noktalarından biri olan belediyemiz hizmet binasında kitaplar toplanmaya başladı. Belediyemiz girişinde oluşturulan toplama noktasında görevlimize teslim edilen kitaplar, kitabı bağışlayan kişi ve kitap miktarları imza ile kayıt altına alınıyor. " dedi.
ME-

13.02.2013 13:44:30 TSI

Editör: Wan Haber