Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından İyi Tarım Uygulamaları Projesine katılanlara sertifikaları düzenlen bir törenle verildi.
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün konferans salonunda düzenlenen programa, Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu, Delice Ziraat Odası Başkanı Adem Gökdere, Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Mikail Dedebali ve proje kapsamında görev alan Avrupa'da farklı ülkelerde eğitim alarak, sertifika almayı hak kazanmış olan diğer ilgililer katıldı.
Vali Yardımcısı Çınarsoy burada yaptığı konuşmada, ülke ekonomisinin kalkınmasında tarım sektörünün çok önemli bir yere sahip olduğunu, bu alanda Ziraat Mühendisleri ve Veteriner Hekimler başta olmak üzere tüm tarım camiası çalışanlarına çok önemli görevler düştüğünü ve Kırıkkale olarak yapılması gereken hususlar üzerinde durdu. Çınarsoy, İyi Tarım Uygulamaları Projesi'nin hazırlanması ve yürütülmesinde emeği geçen kişilere teşekkür ederek, proje koordinatörüne plaket verdi ve katılımcılara da sertifikalarını teslim etti.
Programda Avrupa Birliği (AB) projeleri fonları ve hibe programları hakkında Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş tarafından bilgilendirmede bulunuldu.
(AK-BÖ)

01.12.2012 12:00:39 TSI

Editör: Wan Haber