Sakarya Kaynarca İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Kaynarca Kültür Merkezi Projesi Tanıtımı ve 2009-2013 yılları arasında belediyenin yapmış olduğu faaliyetler toplantısı Özbay Plaza'da geniş katılımla gerçekleştirildi.
Toplantıya AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantı Belediyenin 4 yıllık faaliyetleri hazırlanan sinevizyon gösterisiyle katılımcılara sunuldu.
Programda konuşma yapan Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel; "29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde halkımızın büyük teveccühüyle göreve başladık. Bu görevi üstlenirken, görevin sorumluluklarını, güçlüklerini biliyorduk . Göreve gelmeden önce ilçemizi adım adım dolaşıp, dersimize çalışarak ilçemizin sorunları hakkında bir takım notlar almıştık. Rutin belediyecilik hizmetleri dışında mücavir alan demeden ilçemizi, belediyemizin kısıtlı imkanlarına rağmen 41 köyüyle bir bütün olarak düşünerek hizmet götürme gayreti içerisinde olduk. Yine Türkiye Büyük Millet Meclisince kabul edilen 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte hizmet yarışında, köylerimiz olsun mahallelerimiz olsun kesinlikle ayrım gözetmeksizin hizmetler belediyemiz tarafından, Büyükşehir Belediyemizin katkı ve destekleriyle birlikte kesintisiz ve daha verimli şekilde sürdürülecektir. İktidar partisi belediyesi olmanın ağırlığı ve başbakanımızın 2023 vizyonu ile birlikte büyük bir görev üstlendiğimizin farkındaydık. Milletimizin bizden beklentileri farklı olacaktır. Biz de bu beklentilerin farkında olarak hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalara başladık ve çalışmalarımıza ilk günün heyecanı gibi devam ediyoruz. Eksiklerimiz vardır ve beşeriyetin tabiatı olarak, tabii ki olacaktır ancak biz her zaman halkımızın içerisindeyiz ve halkımızın talepleriyle, kılavuzluğuyla birlikte el ele vererek aşacağımıza inanıyorum. Bizim derdimiz her zaman her yerde belirttiğimiz gibi ilçemize bir çivi dahi olsa çakmayı başarabilmektir" dedi.
Başkan Zeynur Özel'in konuşmasından sonra Kaynarca Kültür Merkezi ve Şehr-i Bahçe Konutları Projeleri sinevizyon gösterisiyle misafirlere tanıtıldı. Sinevizyon gösterisinin ardından Kültür Merkezi Yapım İşi İhalesini kazanan firma sahibi ile Belediye Başkanı Zeynur Özel'in yapmış olduğu sıkı pazarlık sonucu Kültür Merkezinin Ekim ayına kadar tamamlanacağı sözü alındı.
(SG-RKO)

21.01.2013 14:24:09 TSI

Editör: Wan Haber