Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, geleneksel hale getirdiği 'Halk Günü' toplantılarında vatandaşların sorunlarını dinledi.
Belediye Başkanlığı Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen Halk Günü toplantısına katılan vatandaşlar sorun ve sıkıntılarını Başkan Bozkuş ile paylaştı.
Özellikle Belediye çalışmalarından memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Bozkuş'a ulaşmalarını kendilerini sevindirdiğini ve sorunlarını direk başkanla paylaştıklarını ve sorunlarının kısa sürede çözüldüğünü belirttiler.
Başkan Bozkuş, geleneksel hale getirdikleri 'Halk Günü' toplantılarını haftada 2 gün yaptıklarını ve toplantıları tüm birim müdürlerinin yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Birim Başkanının da katıldığını toplantıya katılan vatandaşların sorun ve sıkıntılarını ilgili birim müdürleriyle giderdiklerini söyledi.
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Göreve geldiğimizde başlattığımız halk günü toplantılarımız hafta 2 gün yapılıyor. Toplantılara katılan vatandaşlar bize şikayetlerini anlatıyor. Biz de bu doğrultuda vatandaşlarımızı dikkate alıyoruz. Ve sorun ve sıkıntılarını ilgili birim müdürlerine talimat vererek çözüyoruz. Biz burada aldığımız notları takip ediyoruz. Ve şikayet sahibiyle de sorunu giderildiğine dair olur alıyoruz. Yani vatandaşların sorunlarını takip ediyoruz. Burada konuştuğumuzla kalmıyor" dedi.
HALK GÜNÜ TOPLANTILARINA KATILAN VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN
Kars Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen Halk Günü toplantılarına katılan çok sayıda vatandaş yapılan uygulamadan memnun olduklarını ifade ettiler.
Ev kirası, çocuğunun okul harçlığı ve elektrik faturasına kadar Başkan Bozkuş'tan destek gördüklerini belirten vatandaşlar; "Biz buraya geliyoruz. Her türlü sorun ve sıkıntılarımızı başkanımıza anlatıyoruz. O da bizlere yardımcı oluyor. Öyle ki elektrik faturamızı bile zaman zaman kendisi ödüyor. Daha ne isteyelim. Allah razı olsun. Buradan hiçbir zaman boş dönmüyoruz. Her türlü şikayetlerimizi kendisine iletiyoruz. Ve hemen kısa sürede sorunlarımız gideriliyor. Aylarca aynı sorunlarımızdan dolayı belediye ye gitmek zorunda kalmıyoruz. Kendisi de gelerek yerinde yapılan işleri görüyor. Biz başkanımızdan memnunuz" diye düşüncelerini dile getirdiler.
(IÇ-AT-Y)

12.02.2013 12:15:54 TSI

Editör: Wan Haber