AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Amanoslarda açacakları tünel ile İskenderun'un ekonomik anlamda Türkiye'nin en gözde bölgelerinin biri olacağını söyledi.
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla buluşan Karasayar, darbe anayasasının yakın bir zamanda kalkarak yeni anayasanın çıkacağını söyledi. Hükümetin ülke genelinde alt yapı ve üst yapı olmak üzere ciddi bir hizmetler getirdiğini belirten Karasayar, "Bölgemize katkı sağlayacak önemli projeleri de tek tek hayata geçiriyoruz. İskenderun Limanının özelleşmesi ile bölgede ticaret ciddi oranda artmaya başladı. Bunun yanında İskenderun-Dörtyol-Hassa arasında tünel projesi hayata geçirilecek. Amanoslarda tünel açmak sureti ile Hassa ile İskenderun Limanını buluşturuyoruz. Hükümet olarak zor şartlar altında ülkemize ve bölgemize önemli hizmetler getirdik. İlimizde ise üniversitelerimiz, okullarımız, hastanelerimiz, adliye saraylarımız yapıldı. Bu hizmetlerin yanında bölgemize getirilmeyen hizmetleri getirmek için de var gücümüzle çalışıyoruz. Havaalanlarımız, duble yollarımız yapılıyor ve hızla devam ediyor" dedi.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ise yapılacak seçimlerde şu an CHP'nin elinde bulunan İskenderun Belediyesini almak için yoğun çaba içerisinde olduklarını söyledi.
(AHS-Y)

18.02.2013 12:29:40 TSI

Editör: Wan Haber