Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, İl Özel İdaresi'nin 2012 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerini incelemek üzere seçilen Denetim Komisyonu üyelerini ziyaret etti.
5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu'nun 17. maddesi ve 6360 sayılı Kanun'un 21. maddesine istinaden İl Özel İdaresi'nin 2012 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimine esas görev yapmak üzere seçilen ve Samsun İl Özel İdaresi Denetim Bürosu'nda incelemelerini sürdüren Denetim Komisyonu üyelerini ziyaret eden Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, "Denetim Komisyonumuz Samsun İl Özel İdaresi'nin 2012 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerini şubat ayı sonuna kadar inceleyecek. 2012 yılında hazırlanan tüm evraklar komisyonumuz tarafından incelenmeye başlandı. Yapılan çalışmaların ardından oluşturulacak olan rapor Şubat ayı sonuna kadar Meclis Başkanlığı'na sunulacak. Ardından 15 Mart'a kadar da meclise sunulacak. Yaptıkları çalışmalardan dolayı komisyon üyesi arkadaşlarımıza dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Denetim Komisyonu Başkanı Fahrettin Örün ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt'a teşekkür etti.
(SAM-SLH-Y)

21.01.2013 16:06:32 TSI

Editör: Wan Haber