Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammet Güzel Kurtoğlu, Silvan Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kurtoğlu, Kulak Burun Boğaz (KBB) polikliniğinde muayene olarak, hastaların ilçede rahatlıkla muayene olabileceğini söyledi. Genel Sekreter Muhammet Güzel Kurtoğlu, hastanede muayenene olmaya gelen vatandaşlarla sohbet ederek, Türkçe bilmeyen hastalarla bir süre Kürtçe konuştu. Hastalarla sohbet eden Kurtoğlu daha sonra Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serdar Ferit Toprak, Hastane Müdürü Selim Akçara'dan hastane hakkında genel bilgi aldı. Kurtoğlu, "Hastanelerin çevre düzenlenmesi ile hastanelerin dış cephe boyaları çok önemli o yüzden hastanelerimizi güzelleştirmek için gerekli hassasiyeti göstermeliyiz. Vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunmak için elimizde gelen her şeyi yapmalıyız. Kaliteden ödün vermemeliyiz. Her şeyin kalitelisini tercih etmeliyiz. Özelikle hastanelerimizde görev yapan personel ve hasta yakınları için tanıtım kartlarının kullanılması gerekiyor. Personel, hasta ve hasta yakınlarını bir biriniden ayırt etmeliyiz. Bu da yine kalite politikamız olup, vatandaşlarımıza iyi hizmet etmek durumundayız. Silvan Devlet Hastanesi genel anlamda iyi hizmet veren ve temizliğine önem veren bir hastanemiz. Bu başarılı çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.
Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammet Güzel Kurtoğlu, daha sonra hastane yemekhanesinde personellerle birlikte öğle yemeğini yiyerek Diyarbakır'a hareket etti.
(İHY-AKK-Y)

08.01.2013 15:58:08 TSI

Editör: Wan Haber