Yazar Alexandre Dumas'ın 156 yıl önce yazdığı romandan uyarlanan gerek tiyatro gerekse müzikal olarak binlerce kez sahnelenen Kamelyalı Kadın Yenimahalle'ye geliyor.
20 Aralık Perşembe günü saat 20.00'da Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda Tiyatro Kedi tarafından sahnelenecek olan müzikalde, Hande Subaşı ve Bora Gencer sanatseverlerin karşısına çıkacak.
19'uncu yüzyılda Paris'te geçen hüzünlü aşk hikâyesinde, Kamelyalı Kadın Marguerite Gautier'nin kısacık yaşamındaki tek aşkı Armand Duval'in benzersiz aşklarının öyküsü anlatılıyor. Tiyatro Kedi Orkestrası'nın 15 özgün şarkısının yer aldığı müzikalde, Subaşı ve Gencer'in yanı sıra Suna Keskin, Tarık Papuççuoğlu, Selçuk Alagöz, Sertaç Ekici, Zeynep Aşkar, Melda Narin Güler, Ece Kılınç ve Şahin Dedemen gibi ünlü tiyatrocular de yer alıyor.
Hakan Altıner'in sahneye koyduğu müzikalde özgün besteleri Cenk Taşkan, kostüm tasarımlarını Nur Sonbahar, Orkestra Şefliğini ise Selim Erdem yapıyor. Yenimahallelilerin müziğe ve tiyatroya doyacağı Kamelyalı Kadın oyununa tüm sanatseverleri davet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle Ankara'nın kültür ve sanat rehberliğini yapmaya devam edecek. Birbirinden güzel eserleri Yenimahalleliler ile buluşturacağız" dedi.
(BK-ÖZ-Y)

19.12.2012 17:03:13 TSI

Editör: Wan Haber