CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Aydın gündeminde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.
Sözlerine ülke gündemini değerlendirerek başlayan CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, "Cilvegözü sınır kapısında yaşanan olayda çelişkili ifadeler var. Tanıklar, patlayan aracın Türkiye'den Suriye'ye geçtiğini, devlet ise aracın Suriye'den Türkiye'ye geçtiğini söylüyor. Eğer tanıkların ifadesi doğruysa Türkiye'de Amerikan ajanlarının yaptığı bombanın Suriye'ye gönderildiği ortaya çıkmaz mı? Hayırdır. Emperyalist mi olduk? Bu olay vahim bir hadisedir. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay'ında kendilerine psikolojik destek almalarını tavsiye ettiklerini kaydeden Kalınomuz, günümüz Türkiye'sinde psikolojik destek almanın normal olduğunu anlattı. Kendisinin parti yöneticisi olarak insanları dinlediğini belirten Kalınomuz şu ifadeleri kullandı: "İnsanların dertlerini dinliyoruz. Aydın'da 2.icra dairesi 2006'yı 5 bin dosyayla kapatmışken bu rakam 2012'de 19 bin 200'e ulaşmış. Her gün bir çok insan parti binamıza geliyor, evimize geliyor. Bize dertlerini, sıkıntılarını anlatıyor. Bu dertlere ortak oluyoruz. Psikolojik destek almaktan dolayı gurur duyarız. Demek ki insanların sorunlarını iyi dinliyoruz demektir. Kendisi de psikolojik destek almaktan onur duymalı"
"ASIL ŞAKAYI BİZ YAPACAĞIZ"
AK Partili mevkidaşının kendilerine yerel seçimler sonrası şaka yapacakları yönünde sözlerde bulunduğunu hatırlatan Kalınomuz, "Sadık Atay 1 Nisan'da bize şaka yapacaklarını söylemiş. 17 ilçeden 2'sine sahipler. Daha fazla sayıya çıkarlarsa bizim için şaka olur. Ama, asıl şakayı biz yapacağız. 1 Nisan'da AK Parti, Aydın'ın 17 ilçesini alamayacak. Eğer iki ilçeden daha fazla ilçeyi alıp, 'Durumumuzu koruduk. Biz görevimizin başındayız' derlerse bizim için şaka olacaktır. Bugün AKP Aydın'da genel kurul yapsın. Eş, dost, hısım, akraba toplanır Sadık Atay'a destek veririz. Allah kendisini başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.
(GY-MB-İK)

12.02.2013 13:45:22 TSI

Editör: Wan Haber