Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) öncülüğünde oluşturulan, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ilk toplantısı yapıldı.
Kısa bir süre önce yapılan seçimler sonucunda Nilgün Aksoy başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki ilk toplantıda çalışma gruplarını oluşturdu. Yapılan görüşmeler neticesinde 4 çalışma grubu oluşturulmasına karar verildi. Sosyal Sorumluluk Grubu'nda Sevil Onol, Ayla Yönet, Pervin Kuyucu, Rukiye Kocataş, Şule Uygun; Proje ve İş Geliştirme Grubu'nda Ayfer Alpaslan, Şükran Füzün, Banu Tatlıcıoğlu Sevimli, Naime Simsaroğlu, Sevil Onol, Reyhan Sezgin; Eğitim Grubu'nda Ayfer Alpaslan, Hülya Arabasüren, Reyhan Sezgin, Selda Başeskici, Şükran Füzün, Tülin Canbay; Halka İlişkiler ve İletişim Grubu'nda ise Şule Uygun, Mücella Gürtekin, Yasemen Karanfilci görev aldı.
TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy, 2013 yılında geçmişte olduğu gibi kadın girişimcileri ticaret hayatına sokacak projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Kurulumuza ilçelerimizden katılan yeni üyelerimiz ile birlikte yeni dönemde yapacağımız çalışmaların startını vermiş bulunmaktayız. Yeni yapılanmamızla Manisa genelinde 318 kadın girişimciye ulaştık. Her ilçemizde temsilciler ile her ay İcra Komitesi toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Geçmişte kurulumuzun yaptığı başarılı projeleri bu dönemde de devam ettireceğiz" diye konuştu.
(YB-ERG-Y)

12.01.2013 15:40:25 TSI

Editör: Wan Haber