Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası seçimleri öncesi "Meslekte Birlik Grubu" mevcut başkan İsmail Turan'ı yeniden aday gösterdi.
Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Meslekte Birlik Grubu Başkanı Ali Ermiş, kuruldukları 2000 yılından beri hiçbir siyasi kavrama yönelmeden sadece meslek ideolojisiyle hareket ettiklerini söyledi. Ermiş, Türkiye'de örnek gösterilen bir mesleki grup olduklarını ve 2013-2016 yıllarında Konya SMMM Odası seçimleri için startı verdiklerini belirtti.
Meslekte Birlik Grubu Heyet Üyesi ve Konya SMMM Odası Onursal Başkanı Ahmet İçyer, 1990 yılında kurulan odanın verdiği hizmetlerle Türkiye'ye örnek olduğunu ifade etti. İçyer, "Gelecekte mesleğin nereye gideceğini, vizyonunu ve misyonunu belirlemek için birçok proje yapıldı. Mevcut yönetimdeki arkadaşlarımız aldıkları bayrağı en az bir adım öteye götürmek için çaba sarfetti. Odamız Konya gündemine mührünü kazımış ve ışıltısıyla Konya'yı aydınlatmaya yönelik çabayı göstermiştir. Buradaki birliktelik ve beraberlikte müteşebbis heyetin titiz seçimleri sonucu ortaya çıkıyor. Oda kurullarını genişlemiş bir şekilde herkesi kucaklayan ve birlikteliğini sergileyen olarak oluşturacağız" dedi.
İçyer, Meslekte Birlik Grubu olarak mevcut başkan İsmail Turan'ı Mayıs ayında yapılacak seçimlerde aday gösterdiklerini açıkladı.

"EMANETE SAHİP ÇIKIYORUZ"
İsmail Turan, kendisini yeniden aday gösteren meslektaşlarına teşekkür etti. Büyük bir umutla, büyük heyecanlarla yeni döneme adım atmaya hazırlandıklarını dile getiren Turan, "Grubumuz her dönemi bir önceki dönemden daha iyi tamamlamak için çalışıyor. Meslektaşlarımızın emanetine sahip çıkmanın, yaptığımız başarılı hizmetlerin sevincini yaşıyoruz. Mesleki eğitim ve sosyal gelişim faaliyetleri başta olmak üzere birçok projeyi birlikte gerçekleştirdik. Son dönemde Konya'da eğitim alanında en çok hizmet veren oda unvanını aldık. Çalışmalarımız grubumuz ve odamızı markalaştırmıştır. Tek liste, güçlü oda, özde birliktelik anlayışıyla odamızı en iyi yerlere getireceğiz. Mayıs ayındaki seçimlerimiz hayırlara vesile olsun" diye konuştu.
Sinevizyon gösterisi sonrası toplantı, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkan Vekili İsmail Haydaroğlu ve Konya SMMM Odası kurucu başkanlarından Mustafa Soydemir'in selamlama konuşmasının ardından sona erdi.
(İP-Y)

12.02.2013 18:06:27 TSI

Editör: Wan Haber