Kastamonu Konfederasyonu 1. Olağanüstü Genel Kurulu sonrası görev dağılımı yaptı.
Bünyesinde 13 federasyon, 204 dernekten oluşan yapısıyla büyük bir sivil toplum örgütü haline gelen Kastamonu Konfederasyonu (KASKON) genel kurulu sonrası görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre, Bursa Kastamonulular Derneği Başkanı İsmail Tiftik, Kastamonu Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilerek, görev dağılımı sonrası Güney Marmara Bölge Başkanlığı ve Kastamonu Festivalinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.
Bursa'da 3 yıldır Bursa Kastamonulular Derneği çatısı altından başarılı projelere imza tana Başkan İsmail Tiftik, Bursa Kastamonu Evi projesi, 1. Bursa Kastamonu Günleri, Bursa'nın 17 ilçesinde temsilcilikler açarak örgütlenmesi, yerel ve ulusal basında 850 haber çıkması, büyük salonda Kastamonu geceleri düzenlenmesi, her yıl Bursa basını ile Kastamonu gezileri düzenlenmesi ve benzeri başarılı çalışmalarından dolayı Bursa Kastamonulular Derneği Kastamonu Dernekler federasyonu üyeliğine kabul edildi.
KASKON 1. Olağanüstü Genel Kurul sonrası yapılan görev dağılımında, yönetimde yer alan İsmail Tiftik, 1. Bursa Kastamonu Günleri düzenleyerek "İki şehir, tek yürek" sloganı ile iki şehir arasında barış ve kardeşlik köprüsü kurduklarını kaydetti. Ayrıca Tiftik, yeni seçilen yönetim kurulu olarak Bursa, Kastamonu ve Türkiye genelinde başarılı hizmetler yapacaklarına inandıklarını belirterek, kendisine duyulan güvenden dolayı Genel Başkan Hüseyin Selami Çelebioğlu'na ve bin 330 genel kurul delegesine teşekkür etti.
(Vİ-OA-Y)

20.02.2013 13:45:40 TSI

Editör: Wan Haber