Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Adıyaman Müdürü Emin Yücekaya'ya 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor.
Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkan Vekili Mehmet Can Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Güzel ve Gençlik Kolları üyeleri, İŞKUR Müdürü Emin Yücekaya'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Akıncılar Belde Belediye Başkanı Çetinkaya, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı'nın (TYÇP) toplumda önemli bir yerinin olduğunu ve devlete olan özgüvenin daha da arttığını dile getirdi.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Güzel de hayırlı olsun dileklerini ileterek, İŞKUR'un istihdama yönelik önemli çalışmaları olan bir kurum olduğunu ve istihdamın gençleri ilgilendirdiğini ifade etti. Güzel, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın son dönemlerde önemli çalışmalara imza attığını belirterek, İŞKUR Müdürlüğü'nün yeni binasında, ferah bir ortamda vatandaşa hizmet edecek olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Yücekaya ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, devletin yoksul kesimlere destek verdiğini söyledi. Yücekaya, bakanlığın yeni konseptine uygun olarak çalışmaları yürüteceğini kaydetti.
(AHM-SO-Y)

18.12.2012 16:49:45 TSI

Editör: Wan Haber