Karabük Safranbolu ilçesinde İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonasında Çift Bayanlarda Düzce takımı Türkiye üçüncüsü oldu.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü ve İl Temsilcisi Barış Kılıçkaya koordinatörlüğünde Safranbolu ilçesinde İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonasına katılan Düzce takımı çift bayanlarda Türkiye üçüncüsü oldu. İşitme Engelliler Badminton Safranbolu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına iki bayanla giderek şampiyonaya damgasını vurdu.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü ve İl Temsilcisi Barış Kılıçkaya, "Badmintonu Düzce'de tanıtmak için elimizden geleni gayreti gösterdik. 1 yıldır okullarda taramalar yaptık. İşitme engelli vatandaşlarımızla da çalışmalarımıza başladık ve ilk şampiyonamızda üçüncülük kürsüsüne çıktık. Bu bizim için büyük bir başarıdır. Şampiyonaya sadece Sedanur Yirmibeş ve Aleyna Yeşilkaya ile katıldık. Kızlarımız çalışmalarımızın karşılığını verdiler ve ilimize büyük gurur yaşattılar. Bize destek olan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'a, Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik'e, Gölyaka Atatürk İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Dilek Meriç teşekkür ediyoruz" dedi.
(AY)

07.01.2013 11:56:34 TSI

Editör: Wan Haber