Niğde Hüdavent Hatun İşitme Engelli İlköğretim Öğrencileri "Hayallerimizi Gerçeğe dönüştürelim" Projesi kapsamında Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin misafiri oldular.
Niğde üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini gezen İşitme Engelli Öğrenciler yaptıkları resimleri Üniversite öğrencilerine sergiye açtılar.
Program hakkında açıklama yapan, Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler fakültesi Bölüm başkanı Doç. Dr. Esen Gürbüz, "Hayallerimizi Gerçeğe dönüştürelim "projesi kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, İşitme Engelli ilköğretim öğrencilerini üniversitemizde ağırlanmasından son derece mutlu olduk. Yaptıkları resimler ile bizleri buluşturan Bölüm öğrencilerimize okul müdürü ve idarecilerine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
Hüdavent Hatun İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Müdürü Musa Dalkılıç ise yaptığı konuşmasında, "İşitme engelli öğrencilerimizin en büyük ihtiyaç duydukları kendilerine güveni ve kendilerini ispat edebilmeleri imkanını verdikleri için Üniversite yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Kendileri engellerini resim yaparak aşıyorlar bizde bu çalışmalara destek veriyoruz" diye konuştu.
(YE-AÖ-Y)

18.12.2012 15:24:33 TSI

Editör: Wan Haber