Malatya'dan bir grup iş kadını, AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık ile birlikte Ankara'da çeşitli ziyaretler geçekleştirdi.
Malatya Aktif İşkadınları Derneği (AKAD) üyeleri, "5 Aralık Türkiye'de Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 78. yıl dönümünde, çalışan kadının toplumdaki yerinin önemine dikkat çekerek projelerini makamların bilgilerine sundu.
Başkan Mine Karaca ve beraberindeki dernek üyeleri, AK Parti Genel Merkezinde Kadın Kolları Biriminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Güldal Akşit ile AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Başkanı Prof. Dr. Nükhet Hotar'ı makamlarında ziyaret etti.
Genel merkezin ardından TBMM'ye geçerek CHP Tekirdağ Milletvekili Malatyalı Candan Yüceer ve Ak Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın'ı makamlarında ziyaret eden heyete AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da yoğun programının arasında eşlik etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yaptıkları ziyaret ile görüşmelerini sonlandıran heyet, Bakan Şahin ile derneğin sosyal projeleri ve Bakanlığın Malatya'daki faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
(NA-Y)

07.12.2012 18:04:14 TSI

Editör: Wan Haber