İnebolu Belediyesi, okul kütüphanelerine yaptığı kitap bağışlarını devam ettiriyor.
İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, eğitime olan desteğini İnebolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kütüphanesine kitap yardımında bulunarak sürdürmeye devam etti.
İnebolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi kütüphanesinin eksik kitapları İnebolu Belediyesince temin edilerek, Belediye Başkanı Engin Uzuner adına Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Sevinç Özlü tarafından İnebolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Nagehan Demir'e teslim edildi.
İnebolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Nagehan Demir, Öğretmen Gülsen Karademir ve Atropin Grubu öğrencileri Okul Kütüphanelerine kitaplar kazandıran Belediye Başkanı Engin Uzuner'i makamında ziyaret ederek kendilerine teşekkür etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde İnebolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde uygulanan Sosyal Etkinlik çalışmaları projesi kapsamında "Liseler Mesleğiyle Yarışıyor" isimli yarışmaya katılan ve Kastamonu'yu dalında temsil eden İnebolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin 12. sınıf öğrencilerinin kurduğu, Serkan Çelikkanat, Sefa Civelekoğlu, Ezgi İlyasoğlu, Nurgül Şivetoğlu, Habibe Özdemir ve Eda Yerük isimli öğrencilerden oluşan 6 kişilik Atropin grubunun başarıları dile getirildi.
Başkan Uzuner, 81 ilde yüz binlerce öğrencinin katıldığı yarışmada, seçilen 150 kişilik gruba girmeyi başaran, Kastamonu ve çevresindeki iller arasından Grup Atropin olarak tek grup çıkmaya hak kazanan, büyük bir öz güven ile bu yarışmaya katılarak İnebolu'yu ve okullarını Türkiye çapında başarı ile temsil eden "Atropin" grubu öğrencilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Gençlere motivasyonlarını artırmak ve daha da verimli çalışmaların desteklemek için tablet PC hediye etti.
(Vİ-OA-Y)

20.02.2013 13:49:41 TSI

Editör: Wan Haber